eHesApp

Tüm banka hesaplarınıza tek bir yerden ulaşın!

eHesApp ile tüm banka ve pos hesaplarınızı bir arada tek bir mobil uygulamada aynı anda görüntüleyebilir, raporlayabilir, takip edebilir ve hatta havale/eft emirleri verebilirsiniz.

Kolay Erişim Güvenli İşlem

eHesApp ile tüm banka ve pos hesaplarınızı bir arada tek bir mobil uygulamada aynı anda görüntüleyebilir, raporlayabilir, takip edebilir ve hatta havale/eft emirleri verebilirsiniz.

İşlem Kolaylığı

Sade arayüzü, etkin ve anlaşılır menü yapısıyla eHesApp’a erişim de kullanım da çok kolay. Tüm hesap hareketlerinizi tek bir yerden yönetebilir ve takip edebilirsiniz

Zaman Tasarrufu

Birçok banka işleminizi ayrı ayrı uygulamalardan yapmak yerine, eHesApp ile hızlıca tüm verilerinize erişerek tek bir ekrandan işlemlerinizi gerçekleştirebilir, kendiiz için en iyi yöntemleri bulabilirsiniz.

EHesapp-Application

Güvenilirlik

eHesApp’da size özel şifre bilgileriyle “giriş” yaptıktan sonra birçok işleminizi güvenli bir şekilde yapabilir, raporlayabilir ve kontrol edebilirsiniz.

Raporlama

Güncel finansal durumunuza, pos ve döviz hesaplarınıza, son hesap hareketlerinize, anlık raporlarınıza ve banka bazında ayrı ayrı hesap bakiyelerinize kolayca erişebilirsiniz.

HER ZAMAN HER YERDE!

eHesApp Tüm Platformlar Düşünülerek Hazırlanmıştır, Her Zaman, Her Yerde Hizmet Verebilir.

Tam Zamanlı Yardımcı

Sade arayüzü, etkin ve anlaşılır menü yapısıyla eHesApp’a erişim de kullanım da çok kolay. eHesApp’da size özel şifre bilgileriyle “giriş” yaptıktan sonra, güncel finansal durumunuza, pos hesaplarınıza, döviz hesaplarınıza, son hesap hareketlerinize, anlık raporlarınıza ve banka bazında ayrı ayrı hesap bakiyelerinize kolayca erişebilirsiniz.

Güncel Finans Durumu

Güncel finans durumunuzu kontrol edebilir, dilediğiniz işlemi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/Eft Yapabilme

Banka hesaplarınız arasında hızlıca geçiş yaparak havale ve eft işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Anlık Raporlama

Hızlıca anlık raporlama yaparak tüm hesaplarınızı karşılaştırabilirsiniz.

28 Banka ile Entegre Gelişmeye Devam Eden Ağ

Geniş Çözüm Olanakları ve Güvenilir Platform

Hemen İndir

Hemen indir ve finans yönetiminde tam teşekküllü kontrol aracına sahip ol.